Udruga umirovljenika Mjesnog odbora Sveti Đurađ: I dalje u prvom planu briga i skrb za svakog svog člana

Udruga umirovljenika Mjesnog odbora Sveti Đurađ održala je u subotu, 26. svibnja redovnu izvještajnu skupštinu na kojoj su predsjednik i tajnik Ivan Baček i Darko Brljević podnijeli izvješća o radu u prošloj godini te predložili i plan rada za buduće razdoblje koji su na skupštini jednoglasno usvojeni.

Rad udruge najviše se odnosi na humanitarne aktivnosti, brigu i skrb o svakom članu, ali i niz ostalih, među kojima su i kulturne. Uz redovna druženja, za članove udruge tijekom godine redovno je organizirano i niz izleta kojima se žitelji treće životne dobi i najviše raduju.

Dobar rad članovima udruge osnovane 2006. godine, a koja danas broji stotinjak članova, uz predstavnike susjednih umirovljeničkih udruga poželjeli su i Stjepan Virag, predsjednik Matice umirovljenika Virovitičko-podravske županije te izaslanik virovitičkog gradonačelnika Alen Bjelica, pročelnik grada Virovitice za društvene djelatnosti. Nakon Skupštine, za sve članove i njihove goste organiziran je domjenak i druženje. (www.icv.hr, zc)

Skip to content