Udomite životinje!

Objavljeno:

Podijeli:

Popularni sadržaj

Dolazi zima a ovi psi nemaju dom.Trenutno su smješetni u prihvatilištu za pse gdje se nalazi preko 20 pasa i 11 štenaca.Sve ženke su sterilizirane, a štenci po izlasku iz prihvatilišta dobivaju cjepivo protiv šteničnjaka.
Većina njih je ostavljena, izbačena iz svojih domova, neki od njih su velikim naporom naših veterinara spašena kada su prisitigli u prihvatilište…Dolazi zima a ovi psi nemaju dom.Trenutno su smješetni u prihvatilištu za pse gdje se nalazi preko 20 pasa i 11 štenaca.Sve ženke su sterilizirane, a štenci po izlasku iz prihvatilišta dobivaju cjepivo protiv šteničnjaka.
Većina njih je ostavljena, izbačena iz svojih domova, neki od njih su velikim naporom naših veterinara spašena kada su prisitigli u prihvatilište, izgladnjeli do smrti.Ne kupujte psa, udomite ga iz prihvatilišta.Dobit ćete najboljeg,najzahvalnijeg i najvjernijeg prijatelja u životu.
Ujedno ako imate stare deke, ručnike, igračke za pse, hranu donirajte to prihvatilištu.
Ako imate psa kojim spava vani u kučici sjetite se da je i njemu hladno, stavite mu sijeno ili dekicu u kućicu i pobrinite se da mu voda za piće nije prehladna.
Ako ugledate psa koji izgladnjelo luta po ulici, nahranite ga i ne okrećite glavu misleći da to nije vaš problem.
Jer to je problem svih nas.
Ujedno tražimo aktiviste koji bi po poterbi pomagali u prihvatilištu.
Nazovite Udrugu “Šapa” na 098 1869258 i pomozite da zajedno učinimo svijet ljepšim mjestom.

Skip to content