Učenici OŠ Virovitica osvojili pregršt medalja

Od 17. do 22. svibnja 2010. godine u Primorsko-goranskoj županiji održana je završnica Državnog prvenstva za učenike osnovnih i srednjih škola, te učenika s poteškoćama u razvoju. Na natjecanju na kojem je nastupilo 29 škola, te više od 150 učenika s poteškoćama u razvoju…1 1274767971Od 17. do 22. svibnja 2010. godine u Primorsko-goranskoj županiji održana je završnica Državnog prvenstva za učenike osnovnih i srednjih škola, te učenika s poteškoćama u razvoju.
Na natjecanju na kojem je nastupilo 29 škola, te više od 150 učenika s poteškoćama u razvoju učenici Osnovne škole Virovitica ostvarili su doista zapažen rezultat.
Natjecanja su se odvijala u dva sporta i to u atletici i plivanju, a učenici OŠ Virovitica nastupili su samo u atletici koje je održano na stadionu Kantrida u Rijeci i osvojili pregršt medalja.

Antonio Janček osvojio je srebrnu medalju u disciplini trčanje na 100 metara, dok je Mihael Janček osvojio također srebrnu medalju, ali u disciplini trčanje na 400 metara.
U bacanju loptice Josip Miter osvojio je brončanu medalju pojedinačno, a isto odličje OŠ Virovitica osvojila je i u ekipnom takmičenju.
Odličan nastup ostvarili su i Srećko Rimac i Josip Salopek u skoku u dalj.
Nakon ovako iznimno dobrog rezultata ravnateljica OŠ Virovitica Marija Navara zahvalila se je prvenstveno roditeljima koji su dopustili djeci da otputuju na jedan poprilično dug put i priušte im jedno nezaboravno iskustvo.

Skip to content