Učenici COOR Virovitica sudjelovali na Državnom prvenstvu školskih sportskih društava – osvojeno 5 medalja

Objavljeno:

Podijeli:

Popularni sadržaj

Učenici COOR Virovitica prošli su vikend sudjelovali na Državnom prvenstvu školskih sportskih društava koje se održalo u Poreču od 4.5.- 6.5.2012.

Natjecanje je otvorio i sve prisutne pozdravio predsjednik Hrvatskog školskog sportskog saveza Ante Perković.

 

Natjecali su se u atletici, a održalo se još i natjecanje iz plivanja te osvojili ukupno pet medalja- tri srebrne i dvije brončane.

 

Nastupili su:

Željka Damjanović- 2. mjesto u trčanju na 60m i bacanju loptice u dalj

Davor Marincel- 2. mjesto u trčanju na 60m i treće mjesto u skoku u dalj s mjesta

Srećko Rimac- 3. mjesto u skoku u dalj s mjesta

Mihael Janček- 5. mjesto u trčanju na 400m, spomen- medalja u skoku u dalj sa zaletom

Antonijo Janček- spomen-medalje za sudjelovanje u disciplinama trčanje 100m i skok u dalj sa zaletom. Učiteljice-voditeljice bile su ravnateljica Marija Navarra i učiteljica TZK Marijana Strija.

 

Na ovom je natjecanju bilo oko dvjesto sudionika, učenika i njihovih voditelja iz dvadeset i devet škola i centara za odgoj, obrazovanje i rehabilitaciju iz cijele Hrvatske.

Za sve učenike bilo je to jedno posebno lijepo iskustvo i pravo sportsko druženje na terenima Gradskog stadiona u Poreču, gdje se navijalo i veselilo za svaki dobar rezultat.

Na svečanosti zatvaranja podijeljena su i priznanja, a sve  je učesnike  zabavljao veseli klaun i i plesna grupa Loco. Zabava i veselje se nastavilo uz muziku i ples.

 

Također, za sve je sudionike bilo organizirano razgledanje grada, a učenici su obišli i novu sportsku dvoranu Žatika i prisustvovali muškoj rukometnoj utakmici između Zagreb CO i Moslavine.

I na kraju, na prekrasnim terenima i plažama Zelene lagune oni hrabriji učenici smočili su noge do koljena u moru i donijeli kući , osim medalja i nekoliko školjki.

 

Skip to content