U virovitičkom prigradskom naselju Čemernica osnovan malonogometni klub „Meteor“

Na inicijativu Mihaela Mikolčića u virovitičkom prigradskom naselju Čemernica osnovan je malonogometni klub „Meteor”. Tim povodom odigranana je i prva službena utakmica koju su igrači iz Čemernice odigrali sa MNK Virovitica. Igrači „Meteora…Na inicijativu Mihaela Mikolčića u virovitičkom prigradskom naselju Čemernica osnovan je malonogometni klub „Meteor”. Tim povodom odigranana je i prva službena utakmica koju su igrači iz Čemernice odigrali sa MNK Virovitica. Igrači „Meteora” iako su na kraju izgubili sa 5:1 pokazali su da se radi o perspektivnoj ekipi koja će kada se uigra biti težak protivnik za sve svoje protivnike. U predigri revijalnu utakmicu odigrali su i ekipe Gradske uprave Grada Virovitice i Vijeća mjesnog odbora Čemernica.

Iako je rezultat bio u drugom planu niti ovdje nije nedostajalo žustrine i atraktivnih poteza. Gradske uprava na kraju je ipak bila konkretnija i pobijedila rezultatom 4:1.
Na kraju treba spomenuti i da su igrači Grada Virovitice ekipu „Meteora” darivali sa loptom i garniturom dresova za što su dobili zasluženi pljesak prisutnih gledatelja.

Skip to content