U Virovitici se osniva Atletski klub

Objavljeno:

Podijeli:

Popularni sadržaj

Na inicijativu roditelja i profesora kineziologije, u Virovitici će ponovno nakon 40-ak godina djelovati Atletski klub. Poticaj za osnivanje kluba su i vrhunski rezultati naših mladih atletičara na raznim natjecanjima.

– U rad kluba će biti uključeni roditelji, prvenstveno djece koja se bave ovom „kraljicom sporta“, a pozivam i ostale roditelje čija su djeca zainteresirana za bavljenje atletikom da nam se priključe – rekao je tajnik Sportske zajednice grada Virovitice Tihomir Majstorović.

Atletski klub će voditi trener, kineziolog Hrvoje Žunec, a ostatak vodstva bit će izabran u petak, 29. rujna, na osnivačkoj skupštini koja će se održati u prostorijama Sportske zajednice grada Virovitice, Matije Gupca 63, gdje će inače biti i sjedište kluba.

Zainteresirani će se tako moći već od ponedjeljka, 2. listopada, učlaniti u klub. Termini održavanja treninga bit će objavljeni na stranicama Sportske zajednice i Atletskog kluba koja će ovih dana biti u funkciji.

– Od disciplina, u prvom redu bismo, osim utrka, uveli i skok u dalj, bacanje kugle te bacanje koplja. Ovisno o interesu sportaša, s vremenom ćemo uvoditi i nove discipline – rekao je Tihomir Majstorović.

Skip to content