U Virovitici postavljeni novi semafori

Nakon postavljanja novog semafora na križanju Vukovarske ulice i ulice Zbora narodne garde – kod Rapida, danas je gradonačelnik Grada Virovitice Ivica Kirin u rad pustio i semafor na križanju Vinkovačke, Vukovarske i Vinkovačke i nove ulice Ote Horvata tj. ulaska u Poduzetničku zonu III.1 1272888975Nakon postavljanja novog semafora na križanju Vukovarske ulice i ulice Zbora narodne garde – kod Rapida, danas je gradonačelnik Grada Virovitice Ivica Kirin u rad pustio i semafor na križanju Vinkovačke, Vukovarske i Vinkovačke i nove ulice Ote Horvata tj. ulaska u Poduzetničku zonu III.

2 1272888975Kako nam je tom prilikom rekao gradonačelnik Grada Virovitice Ivica Kirin radi se o križanju županijske i gradske ceste gdje se je uslijed izmještanja prometa iz centra grada znatno povećao intenzitet prometa što je zahtijevalo postavljanje semafora kako bi se povećala sigurnost svih sudionika u prometu.

Radove je izvela tvrtka Ceste d.d. Bjelovar i tvrtka Elektromodul d.o.o iz Osijeka, a sama investicija je vrijedna 450.000,00 kuna.

Skip to content