U Virovitici otvorenja novouređenih ordinacija za potrebe zdravstvene zaštite predškolske djece i zdravstvene zaštite žena

Objavljeno:

Podijeli:

Popularni sadržaj

Jučer je u prostorijama Doma zdravlja Virovitičko-podravske županije održana svečanost otvorenja novouređenih ordinacija za potrebe zdravstvene zaštite predškolske djece i zdravstvene zaštite žena. Za uređenje navedenih ordinacija uloženo je oko 450.000,00 kuna…Jučer je u prostorijama Doma zdravlja Virovitičko-podravske županije održana svečanost otvorenja novouređenih ordinacija za potrebe zdravstvene zaštite predškolske djece i zdravstvene zaštite žena. Za uređenje navedenih ordinacija uloženo je oko 450.000,00 kuna, sredstvima iz Proračuna Virovitičko-podravske županije i sredstvima Doma zdravlja VPŽ.
Do sada su u jednom prostoru djelovale dvije ordinacije zdravstvene zaštite predškolske djece dok će one sada, svaka imati svoj prostor, te će time moći produžiti radno vrijeme za rad s pacijentima. Istodobno, ordinacija za potrebe zdravstvene zaštite žena do sada je radila u prostoru Opće bolnice Virovitica, a navedenim otvorenjem, dobiti će svoj prostor za rad.
Otvorenju su između ostalih nazočili i saborski zastupnik Josip Đakić, župan Virovitičko-podravske županije Tomislav Tolušić i gradonačelnik Grada Virovitice Ivica Kirin.

Župan Tolušić tom je prigodom naglasio da su unatoč krizi dograđene i rekonstruirane prostorije Doma zdravlja, te da će unatoč tome što su mnogi bili skeptični u rujnu biti otvorena i nova bolnica – investicija koja iznosi 75.000.000,00 kuna što je poslije Zagreba najveća investicija u zdravstvu u Republici Hrvatskoj. Dodao je i da su nabavljena dva nova vozila, a uskoro dolaze još tri, te da će opremanje ovih novih prostorija umnogome pomoći kako ženskoj tako i dječjoj populaciji. Prostorije je službeno otvorio saborski zastupnik Josip Đakić koji je izrazio veliko zadovoljstvo učinjenim, te naglasio daljnje korake kako bi virovitička Opća bolnica postala među najopremljenijim bolnicama u Republici Hrvatskoj.

Skip to content