U Virovitici otvoren pogon tvrtke Venita d.o.o. koja je zaposlila 27 djelatnika

Objavljeno:

Podijeli:

Popularni sadržaj

Virovitička tvrtka VENITA d.o.o. danas je svečano u pogon pustila pogon za preradu tekstila, a u njemu će se proizvoditi ženski kostimi, jakne, suknje i hlače i drugi odjevni predmeti koji će biti plasirani na šire europsko tržište.Virovitička tvrtka VENITA d.o.o. danas je svečano u pogon pustila pogon za preradu tekstila, a u njemu će se proizvoditi ženski kostimi, jakne, suknje i hlače i drugi odjevni predmeti koji će biti plasirani na šire europsko tržište.

Pogon će zaposliti 27 djelatnika od kojih je 25 žena, a investicija je vrijedna gotovo milijun kuna istakao je prilikom otvaranja vlasnik i direktor tvrtke Irfan Anadolac, posebno se zahvalivši Gradskoj upravi i gradonačelniku Ivici Kirinu na svoj pomoći oko otvaranja ovog pogona.

Čelni čovjek grada Virovitice Ivica Kirin tom je prilikom najavio i da su u fazi rješavanja i imovinsko-pravni odnosi za prostore bivše Virovitičanke, te da je Grad Virovitica, iako nije vlasnik, zatražio od Regionalnog fonda za razvoj i zapošljavanje da se u njoj ponovo pokrene proizvodnja.

Što reći kada se u ovim današnjim teškim vremenima za cijelo svjetsko gospodarstvo zaposli 27 ljudi osim da je to poduhvat vrijedan divljenja. To je najbolji odgovor na svjetsku gospodarsku krizu, izjavio je u toj svečanoj prigodi saborski zastupnik Josip Đakić.

Skip to content