U Virovitici održano državno prvenstvo u standardnim i latinsko-američkim plesovima

Objavljeno:

Podijeli:

Popularni sadržaj

Ovog vikenda u Virovitici, u športskoj dvorani Osnovne škole Ivane Brlić Mažuranić održano je   Prvenstvo Republike Hrvatske u 10 športskih plesova u organizaciji Hrvatskog športskog plesnog saveza i Športskog plesnog kluba ”H-8” iz Virovitice.Ovog vikenda u Virovitici, u športskoj dvorani Osnovne škole Ivane Brlić Mažuranić održano je   Prvenstvo Republike Hrvatske u 10 športskih plesova u organizaciji Hrvatskog športskog plesnog saveza i Športskog plesnog kluba ”H-8” iz Virovitice. Pokrovitelji državnog prvenstva bili su Grad Virovitica, Virovitičko-podravska županija i Turistička zajednica Grada Virovitica te brojni donatori i sponzori.

Generalni pokrovitelj plesnog događaja godine bio je  Grad Virovitica, a zlatni sponzor ”PEVEC” group iz Bjelovara. Natjecatelje i gledateljstvo pozdravio je župan Virovitičko-podravske županije gospodin Tomislavom Tolušić, te  gradonačelnik Virovitice Ivica Kirin koji je i otvorio Prvenstvo.

Državni prvaci su u kategoriji ”mlađi osnovci” su:  Mirko Galić i Kristina Kresić, u kategoriji ”osnovci” Vedran Sraga i Anja Topolovec, u kategoriji ”mlađa mladež” Božidar Katanović i Ivona Begić, u kategoriji ”mladež” Marijan Bilonić i Paula Jeričević, u kategoriji  ”starija mladež” Antonio Kolarević i Vanja Vujić, u kategoriji  ”odrasli”  Ištvan Varga i Gabrijela Pilić, dok su među veteranima najbolji bili Arsen Jahoda i Ljubica Jahoda.

Natjecatelji domaćina ŠPK ”H-8” Virovitica koji su  po prvi puta izašli na državno prvenstvo  Sven Jurišić (OŠ Pitomača) i Ivana Silvaš (OŠ I.B.Mažuranić, Virovitica) te  Ivan Horvat (OŠ V.Nazor, Virovitica) i Adriana Režić (OŠ Suhopolje) nisu imali nikakvih šansi  za viši plasman, ali su pokazali da imaju potencijal.

Skip to content