U Virovitici održana svečana promocija prvostupnika

U dvorani “Viro” Visoke škole za menadžment u turizmu i informatici u Virovitici, 15. svibnja, održana je svečana promocija stručnih prvostupnika ekonomije, smjerova Informatički menadžment i Menadžment ruralnog turizma. Od ukupno 41 prvostupnika promociji je pristupilo 22, a uz njih dvoranu su ispunili njihovi najbliži, roditelji i članovi obitelji, te djelatnici škole predvođeni dekanicom Vesnom Bedeković i gosti među kojima su bili saborski zastupnik Josip Đakić, župan Tomislav Tolušić, gradonačelnik Virovitice Ivica Kirin, član Upravnog vijeća Visoke škole Mile Bićanić, načelnici općina s područja županije, Pitomače – Željko Grgačić i Špišić Bukovice – Hrvoje Miler, direktor HGK-Županijske komore Virovitica Milan Vanđura, ravnateljica Javne ustanove za upravljanje zaštićenim dijelovima prirode Tatjana Arnold Sabo, Nevenka Breslauer, dekanica Međimurskog veleučilišta iz Čakovca, predsjednica Upravnog vijeća Međimirskog veleučilišta Blaženka Novak, prodekanica za nastavu Visoke tehničke škole u Bjelovaru Tatjana Badrov, Katarina Boljevčan, predstojnica Ureda državne uprave i drugi.
Na svečanosti su govorili i čestitke uputili dekanica Vesna Bedeković, župan Tomislav Tolušić i član Vijeća škole Mile Bićanić. U sklopu svečanosti, dodijeljena je Zahvalnica Josipu Hetrihu za izniman doprinos u radu Športske udruge Visoke škole Virovitica.
Dekanica Vesna Bedeković govorila je o izvrsnim uvjetima studiranja u Virovitici, jedinstvenom modelu financiranja Visoke škole i uspjesima škole, od kojih su najznačajni ustroj specijalističkog diplomskog studija menadžmenta od ove jeseni, kao i to da je prihvaćen projekt škole “Usvajanje principa hrvatskog kvalifikacijskog okvira u studijskim programima poduzetništva” koji će biti financiran bespovratnim sredstvima u okviru programa unapređivanja kvalitete u visokom obrazovanju u ukupnom iznosu od 3.300.000 kuna. (www.icv.hr

Skip to content