U Virovitici održan veliki humanitarni koncert „Da se ne zaboravi“- prihod od koncerta namijenjen je malodobnoj djeci i supruzi Veljka Marića

U utorak, 19. lipnja u prepunoj Sportskoj dvorani OŠ IBM u Virovitici održan je veliki humanitarni koncert „Da se ne zaboravi“.

Svojim nastupom Mate Bulić, Šima Jovanovac, Hari Rončević, Ivana Kovač, Zdravko Škender, Boris Ćiro Gašparac, Kostadinka Velkovska, TS Fantazija, Franjo Barić, Branko Čulić Vukovarac, Tomislav Šustić, Juraj Galina, Tomislav Šipek i drugi podržali su ovu humanu akciju pomoći malodobnoj djeci i supruzi Veljka Marića koji je prije dvije godine u Beogradu u najmanju ruku pod čudnim okolnostima osuđen na nepravednu drastičnu kaznu od 12 godina zatvora.

Na ovaj način željelo se ujedno i skrenuti pozornost na sve one hrvatske branitelje koji su branili i obranili hrvatsku državu, a danas se nalaze na robiji, dok o njihovim obiteljima malo tko brine.

 Koncert su zajednički organizirali Udruge proistekle iz Domovinskoga rata Virovitice, Grubišnog Polja i Koprivnice, te HVIDRA-a Republike Hrvatske.

 

Skip to content