U Virovitici održan Pozivni turnir u streljaštvu udruga proisteklih iz Domovinskog rata

Objavljeno:

Podijeli:

Popularni sadržaj

U okviru Rokova 2010, a povodom Dana hrvatskih branitelja Zajednica udruga HVIDR-e Virovitičko-podravske županije danas je na streljani u Virovitici organizirala Pozivni turnir u streljaštvu. Natjecalo se je u disciplini poluautomatska puška, ležeći stav na 50 metara.U okviru Rokova 2010, a povodom Dana hrvatskih branitelja Zajednica udruga HVIDR-e Virovitičko-podravske županije danas je na streljani u Virovitici organizirala Pozivni turnir u streljaštvu. Natjecalo se je u disciplini poluautomatska puška, ležeći stav na 50 metara. Ukupno je sudjelovalo čak 20 braniteljskih udruga s područja cijele Virovitičko-podravske županije, a kao najprecizniji pokazala su je Udruga hrvatskih branitelja Domovinskog rata policije VPŽ sa 165 krugova, dok je u pojedinačnoj konkurenciji najbolji bio Nikola Štampar iz UHBDR Vukovi Taborište s 90 krugova.

Natjecanje je organizirano uz suorganizaciju SK HVIDR-a Virovitica 92 i SD Virovitica 1861 dok su pokroviteljstvo turnira preuzeli Virovitičko-podravska županija i Grad Virovitica.
Natjecanju je nazočio i dogradonačelnik Grada Virovitice Ivan Sić koji je najuspješnijim natjecateljima u ekipnoj konkurenciji podijelio pehare.
Na samom kraju predsjednik ŽU HVIDR-e VPŽ Nenad Križić istakao je zadovoljstvo ovako velikim odazivom i posebno se je zahvalio Gradu Virovitici i SD Virovitica 1861 na velikoj pomoći u organizaciji ovog turnira.

Ekipno:
1. UHBDR policije VPŽ 165 krugova
2. UHBDR – 50 sam. bataljun 148 krugova
3. SK HVIDR-a Virovitica 92 144 kruga

Pojedinačno:

1. Nikola Štampar – UHBDR Vukovi Taborište 90 krugova
2. Velimir Petrović – UHBDR policije VPŽ 88 krugova
3. Josip Hećimović – UHBDR Općine Suhopolje 83 kruga

Skip to content