U Virovitici 19. veljače predstavljanje programa Poduzetnički impuls

Objavljeno:

Podijeli:

Popularni sadržaj

inkubatorPoduzetnički impuls 2014. osigurao je milijardu kuna za ulaganje u malo i srednje poduzetništvo, a prezentacija programa organizirana je i u Virovitici s obzirom na velik interes poduzetnika iz Virovitičko-podravske županije.

Nakon prošlogodišnjeg velikog interesa Ministarstvo poduzetništva i obrta ponovno pokreće Program poticanja poduzetništva -Poduzetnički impuls 2014. koji će 19.02.2014. u 10 sati biti predstavljen u Poduzetničkom inkubatoru u Virovitici. Poduzetnički impuls 2014. namijenjen je trgovačkim društvima i obrtima kojima poljoprivreda nije primarna djelatnost te imaju uredno poslovanje. Iznos bespovratnih sredstava za 2014. godinu iznosi oko milijardu kuna te će se moći financirati širok spektar projektnih aktivnosti za male i srednje poduzetnike.

U 2013. godini Virovitičko-podravska županija bila je u samom vrhu prema broju dodijeljenih bespovratnih potpora. Čak 9 poduzeća iz Virovitičko-podravske županije osiguralo je bespovratna sredstva koja su uložiti u jačanje poslovne konkurentnosti. Bespovratne potpore u 2013. godini dobili su Mesoprerada Slatina, Obrt Kalinić K+J Virovitica, Prajo-beton Virovitica, Javorović Virovitica, PHOENIX Orahovica, JAN-SPIDER Pitomača, Pan parket Čačinci, GRADBA d.o.o. Lukač i Poison City d.o.o.

Predstavljanje Poduzetničkog impulsa 2014. organiziraju Ministarstvo poduzetništva i obrta, Hrvatska gospodarska komora Virovitica, Hrvatska obrtnička komora Virovitica te Razvojna agencija VIDRA kojoj se možete obratiti za pomoć pri izradi prijava.

Molimo sve zainteresirane da potvrede svoj dolazak na sljedeće e-mail adrese:

Trgovačka društva na hgkvi@hgk.hr; Obrti na ok.virovitica@hok.hr gospodarstvo-eu@ravidra.hr.

Skip to content