U tijeku su radovi na produženju kanalizacijske mreže u Sv. Đurađu – ulica Štruklinov Jarak

Na zahtjev Mjesnog odbora Sveti Đurađ, a kako bi se omogućio priključak novim korisnicima, tvrtka Hidroving građevinarstvo započela je prošlog tjedna s izvođenjem radova na produženju kanalizacijske mreže u ovom prigradskom naselju, odnosno u ulici Štruklinov Jarak.
Investitor je tvrtka Virkom, a vrijednost radova iznosi 44.669,00 kuna. Dužina kanalizacijske mreže koja se izvodi je 150 m te je u planu do kraja ovog tjedna radove privesti kraju. Štruklinov Jarak je do nedavno bio „vikend naselje“ te nije bilo konkretne potrebe za provođenjem kanalizacijske mreže, što se sada promijenilo.

Radove je obišao i gradonačelnik Virovitice Ivica Kirin sa zamjenikom Damirom Marenićem te predsjednik Vijeća Mjesnog odbora Sv. Đurađ Ivan Ćavarušić koji je istaknuo kako je naselje sada gotovo 100 posto pokriveno kanalizacijskom mrežom.

Inače, u Sv. Đurađu ovog tjedna započet će još jedna investicija, a riječ je o rekonstrukciji Ulice Narodne garde, projektu vrijednom 859.768 kuna koji se sufinancira iz Programa podrške regionalnom razvoju.

IMG 6244 IMG 6246 IMG 6252

Skip to content