U tijeku radovi: Rekonstruiraju se ulice Sv. Trojstva – II. odvojak i Vinogradski put – II. odvojak u Milanovcu te Mlinska ulica – III. odvojak u Sv. Đurađu

Nakon što je rekonstruirana Zagorska ulica u Taborištu, ovih dana započeli su radovi u Milanovcu i Svetom Đurađu. Obnavljaju se ulice Sv. Trojstva – II. odvojak i Vinogradski put – II. odvojak u Milanovcu te Mlinska ulica III. odvojak u Sv. Đurađu.

Uz navedene ulice, u sklopu istog ugovora obnovit će se i Zadnji jarak u Golom Brdu.
Ukupna vrijednost svih radova je oko 600.000,00 kuna.

Radove u Milanovcu i Svetom Đurađu obišli su gradonačelnik Ivica Kirin sa zamjenicima, Vlastom Honjek – Golinac i Damirom Marenićem te gradski pročelnik Kristijan Sabo.

Kao što smo već i najavili, od ove godine ćemo pojačano raditi na modernizaciji cesta i nogostupa. Potpisali smo ugovor za sanaciju 14 ulica na području grada i prigradskih naselja od kojih su najveće Ivana Gundulića, gdje su radovi već započeli, te Petra Preradovića i Sv. Trojstva u Milanovcu. Očekuje nas i natječaj za spojnu cestu Gajeva – Vinkovačka, rade se nogostupi u Podravskoj u Taborištu i Ulici Marka Oreškovića u Koriji, novi nogostup dobit će i Ulica Sajmište, dok ćemo u Ulici Ivana Zajca obnoviti postojeći, rekao je gradonačelnik Ivica Kirin. (virovitica.hr)

 

Skip to content