U Svetom Đurađu podijelili pakete starijima i nemoćnima, uredili prostor oko Mjesnog doma i održali 5. dječju igraonicu

Objavljeno:

Podijeli:

Popularni sadržaj

U virovitičkom prigradskom naselju Sveti Đurađ ovih su dana “zasukali” rukave. Jučer (srijeda) je organizirana radna akcija uređenja prostora i okoliša oko Mjesnog doma i nogometnog igrališta, a organiziralo ju je Vijeće Mjesnog odbora u suradnji s Udrugom umirovljenika Sveti Đurađ.

Nakon uspješno obavljenog posla nastavljeno je druženje umirovljenika, što je zapravo i glavni smisao ovakvih radnih akcija.

I naravno, nije ovo jedina akcija koja se ovih dana odvija u Svetom Đurđu. Na inicijativu predsjednika Mjesnog odbora Sveti Đurađ Ivana Ćavarušića, a povodom uskrsnih blagdana, u suradnji s umirovljenicima održana je i akcija podjele poklon paketa starijim i nemoćnim osobama. Ovom lijepom gestom zasigurno su uljepšali blagdane mnogim sumještanima.

U Svetom Đurđu veliko srce pokazali su i prema onima najmlađima, za koje je organizirana 5. dječja igraonica ispred Mjesnog doma.

Ovakve radne akcije prakticirat ćemo i dalje, a ovim putem moram pohvaliti vrijedne i složne ruke naših umirovljenika. Isto tako, povodom nadolazećih uskrsnih blagdana svim mještanima Svetog Đurđa želim sretan i blagoslovljen Uskrs – poručio je predsjednik MO Sveti Đurađ Ivan Ćavarušić. (www.icv.hr, ts, foto: T. Szabo)

Skip to content