U Svetom Đurađu održano natjecanje u kuhanju paprikaša: Prvo mjesto odnijela Udruga umirovljenika MO Čemernica

U organizaciji Udruge umirovljenika Mjesnog odbora Sveti Đurađ te podršku Mjesnog odbora Sveti Đurađ, u povodu Dana grada Virovitice – Rokova 2023., jučer (nedjelja) je održano natjecanje u kuhanju paprikaša. Na natjecanju je sudjelovalo osam ekipa – parova: sedam iz umirovljeničkih udruga i osma iz Nogometnog kluba Sveti Đurađ.

Nakon četiri sata kuhanja stručno povjerenstvo predvođeno iskusnim Željkom Škalićem ocijenilo je uzorke.

Svi prispjeli uzorci bili su izuzetno kvalitetni. Između nekoliko uzoraka razlika je iznosila svega jedan ili dva boda, dok smo kod nekih morali dodatno odlučiti koji je bolji – uoči proglašenja objasnio je Željko Škalić.

Prvo mjesto osvojila je ekipa Udruge umirovljenika mjesnog odbora Čemernica, koju su činili Josip Dukarić i Zlatko Hajba, druga je bila Udruga umirovljenika Voćin za koju su kuhali Franjo Pajtl i Ruža Dukarić, dok je treće mjesto osvojio Mjesni odbor Sveti Đurađ za koji su nastupili Darko Brljević i Željko Šipak. Medalje i zahvalnice najboljim kuharima podijelila je predsjednica Udruge umirovljenika Mjesnog odbora Sveti Đurađ Nada Barčanac. (www.icv.hr, mš; foto: M. Šolc)

Više fotografija pogledajte OVDJE 

Skip to content