U suradnji sa Lokalnom akcijskom grupom „Virovitički prsten“, organizirano je predstavljanje etičnog bankarstva,

Objavljeno:

Podijeli:

Popularni sadržaj

kk-ebanka3U velikoj Vijećnici  Virovitičko-podravske županije u suradnji sa Lokalnom akcijskom grupom „Virovitički prsten“, organizirano je predstavljanje etičnog bankarstva.

Pred sudionicima skupa, među kojima je bio i gradonačelnik Grada Virovitice Ivica Kirin, Goran Jeras  i Krešimir Prevendar predstavili su najpovoljnije izvore financiranja kroz Ebanku, kao transparentnu, demokratsku i solidarnu organizaciju koja svojim članovima osigurava najpovoljnije uvjete financiranja, kontinuiranu savjetodavnu podršku u poslovanju, te aktivno smanjivanje rizika povezivanjem u ekonomske cjeline.

Ebanka trenutačno radi na uspostavljanju partnerskih odnosa s jedinicama lokalne samouprave, razvojnim agencijama i inkubatorima, poduzećima, zadrugama, OPG-ima, te LAG-ovima, a početak rada Ebanke u Republici Hrvatskoj planira se početkom 2015. godine.

Na kraju, predavači su se zahvalili LAG-u „Virovitički prsten“ na pozivu i interesu, te iskazali želju za poslovnom suradnjom sa Gradom Viroviticom i LAG-om „Virovitički prsten“.

Skip to content