U subotu, 17. lipnja 30. prekogranični polumaraton Virovitica – Barcs

Već više od tri desetljeća traje suradnja dva susjedna pogranična grada, Virovitice i Barcsa, na organizaciji prekograničnog polumaratona koji se svake godine trči naizmjenično: jedne godine sa startom u Virovitici i ciljem u Barcsu, a iduće godine sa startom u Barcsu, a ciljem u Virovitici.

Organizatori utrke su Sportska zajednica grada Virovitice i Sportska zajednica grada Barcsa, dok je suorganizator Sportska zajednica Virovitičko–podravske županije. Utrka se organizira uz podršku Turističke zajednice grada Virovitice.

Nakon dvogodišnje pauze zbog pandemije koronavirusa, ovogodišnji polumaraton se trči u subotu, 17. rujna sa startom u Virovitici, a ciljem u Barcsu. Precizirani su svi tehnički detalji utrke, od policijskog i medicinskog osiguranja do trase i osvježenja za trkače. Ovogodišnji polumaraton imat će start u dvorištu Veleučilišta u Virovitici, a nakon kruga po centru Virovitice trkači će se ulicom Matije Gupca zaputiti u pravcu Barcsa, gdje će cilj biti ispred gradskog bazena.

Uz polumaraton, koji se trči od Virovitice do Barcsa, trčat će se i mala utrka od ulaza u Terezino Polje do Barcsa u dužini od 5,8 kilometara.

Za utrku se možete prijaviti OVDJE. (www.icv.hr)

Skip to content