U subotu, 14. rujna u središtu Virovitice održat će se 9. sajam Agroexpo na kojem će se predstaviti 131 izlagač

Agroexpo će se i ove godine održati u središtu Virovitice (kod Gradske tržnice) jer se ta lokacija prošle godine pokazala kao pun pogodak

Ovog vikenda, u subotu, 14. rujna, održat će se 9. sajam agro proizvoda i opreme Agroexpo 2019. Ovogodišnji sajam objedinit će 16. županijsku izložbu voća povrća i poljoprivrednih proizvoda, 14. županijsko ocjenjivanje, izložbu meda i pčelinjih proizvoda, 11. međunarodno ocjenjivanje meda, 9. izložbu ljekovitog bilja i 9. izložbu vina. U sklopu sajma, održat će se predavanje na temu “Suvremeni pristup pčelarenju” u 11 sati u prostorima HGK ŽK Virovitica, a predavač će biti Zlatko Puškadija s Fakulteta agrobiotehničkih znanosti iz Osijeka. Za ovogodišnji sajam, prijavljen je 131 izlagač.

Organizatori i pokrovitelji 9. sajma Agroexpo su Virovitičko-podravska županija i Grad Virovitica, HGK ŽK Virovitica, HOK POK Virovitičko-podravske županije, Turistička zajednica Virovitičko-podravske županije i Uprava za stručnu podršku razvoju poljoprivrede i ribarstva ministarstva poljoprivrede, Podružnice Virovitičko-podravske županije. Agroexpo će se i ove godine održati u središtu Virovitice (kod Gradske tržnice) jer se ta lokacija prošle godine pokazala kao pun pogodak, kako za proizvođače, tako i posjetitelje.  (www.icv.hr, www.vpz.hr, Fotografija: Kristijan Toplak)

Skip to content