U sklopu EU projekta TOUR-PACK održano Studijsko putovanje za poduzetnike iz sektora turizma

Objavljeno:

Podijeli:

Popularni sadržaj

IPA CBC HU HR projekt TOUR-PACK započeo je s provedbom 1. ožujka 2015. godine, a glavni cilj projekta je integrirati i promicati turističku ponudu pograničnih županija Somogy, Virovitičko-podravske te Koprivničko-križevačke županije koja se temelji na regionalnoj i prirodnoj baštini te kulturnim i povijesnim vrijednostima. U cilju realizacije glavnog cilja, VIDRA- Agencija za regionalni razvoj Virovitičko-podravske županije kao projektni partner, dana 10.12. organizirala je treće po redu jednodnevno studijsko putovanje za predstavnike mađarskih poduzetnika iz Somogy županije.

Cilj ovog studijskog putovanja je bio upoznavanje poduzetnika iz Somogy županije s odabranim turističkim destinacijama iz Virovitičko-podravske te Koprivničko-križevačke županije, a sve u cilju kreiranja potencijalnih prekograničnih turističkih paketa te razmijene dosadašnjih iskustava u turističkom djelovanju.

Članovi projektnih timova iz VIDRA- e Agencije za regionalni razvoj Virovitičko-podravske županije, Grada Koprivnice, Centra za poduzetništvo iz Kaposvara te grada Barcsa, zajedno s poduzetnicima iz Mađarske, posjetili su u Virovitičko-podravskoj županiji Gradski muzej, Restoran Dvorac, Crkvu sv. Roka te samostanski muzej, Zlatni klas u Otrovancu, a u Koprivničko-križevačkoj županiji Seljačko domaćinstvo i izletište  Jastrebov vrh iz  Bakovčica te gradske bazene Cerine.POSJET

Skip to content