U rad pušteni semafori na križanju Vukovarske, Bilogorske i ulice Zbora narodne garde

Objavljeno:

Podijeli:

Popularni sadržaj

Uz nazočnost predstavnika Grada Virovitice na čelu sa gradonačelnikom Ivicom Kirinom, predstavnika Županijske uprave za ceste, Policijske uprave Virovitičko-podravske, izvođača radova Ceste d.d. Bjelovar i Elektromodul d.o.o. iz Osijeka,…Uz nazočnost predstavnika Grada Virovitice na čelu sa gradonačelnikom Ivicom Kirinom, predstavnika Županijske uprave za ceste, Policijske uprave Virovitičko-podravske, izvođača radova Ceste d.d. Bjelovar i Elektromodul d.o.o. iz Osijeka, danas su na simboličan način u rad pušteni novi semafori na križanju Vukovarske, Bilogorske i ulice Zbora narodne garde.

Izmještanjem teškog teretnog prometa iz centra grada, očekivan je bio porast prometa na spomenutom raskrižju, a postavljanjem novih semafora izbjeći će se daljnji „prometni čepovi” te osigurati brži protok prometovanja motornim vozilima, a samim time, uz nedavno postavljene semafore u Čemernici i Taborištu, povećati sigurnost svih sudionika u prometu.
Gradonačelnik Ivica Kirin iznio je podatak o broju vozila koji prometuju gradom i kroz grad , a on u prosjeku iznosi 18.000 dnevno , dok se vikendom ta brojka penje i do 26.000. Isto tako zahvalio se je i djelatnicima Postaje prometne policije Virovitica i Županijskoj upravi za ceste na dosadašnjoj i budućoj suradnji.

Skip to content