U prostorijama ‘Dnevnog boravka’ otvorena izložba slika Katarine Paulin

Objavljeno:

Podijeli:

Popularni sadržaj

Danas je u prostorijama Gradskog društva Crvenog križa Virovitica u `Dnevnom boravku` saborski zastupnik Josip Đakić otvorio 4. samostalnu izložbu slika Katarine Paulin koja je i sama korisnik Programa ‘Dnevnog boravka’.Danas je u prostorijama Gradskog društva Crvenog križa Virovitica u `Dnevnom boravku` saborski zastupnik Josip Đakić otvorio 4. samostalnu izložbu slika Katarine Paulin koja je i sama korisnik Programa ‘Dnevnog boravka’.
Njezine slike plijene ljepotom i jednostavnošću, a posebno se ističu slike sa sakralnim motivima koje su nastale u proteklih godinu dana.

Otvorenju izložbe između ostalog nazočili su i predstavnici Ministarstva obitelji, branitelja i međugeneracijske solidarnosti u čije ime je nazočne pozdravila načelnica Odjela za programe međugeneracijske solidarnosti Julijana Radnić između ostalog istaknuvši da na području Republike Hrvatske trenutno ima 27 ‘Dnevnih boravaka’, te da ovaj Program trenutno obuhvaća 14.050 članova.
Na kraju prisutnima se je obratila i sama autorica zahvalivši se svima koji su joj pomogli u organizaciji ove izložbe, a posebno djelatnicama koje je ovako bolesnu svakodnevno obilaze.

Skip to content