Objavljeno:

Podijeli:

Slične objave

U posljednjih osam godina poduzetnici u zonama grada Virovitice ostvarili olakšice u iznosu od 25,5 milijuna kuna

Popularni sadržaj

Odgovarajući na pitanja vijećnika tijekom aktualnog sata 37. sjednice Gradskog vijeća, gradonačelnik Ivica Kirin osvrnuo se na olakšice koje su ostvarili poduzetnici koji su ušli u virovitičke poduzetničke zone, kao i broj zaposlenih u zonama.

Na temelju nedavne analize koju smo radili, moram naglasiti da je u posljednjih osam godina, odnosno od 2013. do 2020. godine, u poduzetničkim zonama grada Virovitice kupoprodajne ugovore potpisalo 20 poduzetnika. Oni su, temeljem našeg Programa olakšica i poticaja razvoja gospodarstva grada Virovitice, ostvarili olakšice u iznosu od 25,5 milijuna kuna. U tom istom periodu u zonama je posao dobilo 329 osoba. Ako gledamo period od kada su zone u funkciji, odnosno od 2005. do 2020. godine, u zonama I.II i III te zonu Antunovac posao je pronašlo ukupno 726 osoba, rekao je gradonačelnik I. Kirin.

U budućnosti će investitori na području našeg grada imati na raspolaganju i poduzetničku zonu Zapad II koja će se prostirati na 390,40 ha površine i kako takva bit će najveća u Republici Hrvatskoj. (virovitica.hr)

Skip to content