U Podgorju obnovljeno dječje i školsko igralište

Vijeće mjesnog odbora Podgorje intenzivno provodi aktivnosti u cilju povećanja kvalitete života svojih mještana. Uz redovne aktivnosti, kao što je održavanje poljskih putova te nasipavanje makadamskih odvojaka kamenom, Vijeće je u suradnji s Gradom Viroviticom obnovilo igrala na dječjem igralištu.

– Zahvaljujem Gradu Virovitici i gradonačelniku Ivici Kirinu što su i ovoga puta imali sluha za zahtjeve koje su nam uputili roditelji. Igralište je bilo u prilično derutnom stanju tako da smo ovime osobito obradovali najmlađe  – rekao je predsjednik Vijeća mjesnog odbora Milan Krmpotić.

podgorje
Osim igrališta, u krugu Područne škole Vladimir Nazor obnovljeno je školsko sportsko igralište. Zamijenjene su dotrajale košarkaške table te mreže na golovima iza kojih su postavljene i žičane ograde. Osim toga, ove godine su u suradnji s NK Podgorje obnovljene i prostorije kluba.

– Ono što očekujemo u narednom razdoblju, u suradnji s Gradom Viroviticom, je postavljanje rasvjete u odvojke u ulicama sv. Nikole Tavelića te Podgorskoj sjever radi povećanja sigurnosti kretanja – rekao je Milan Krmpotić.

 

Skip to content