U petak se u Virovitici održava 2. Sajam poslova

Hrvatski zavod za zapošljavanje Područna služba Virovitica po drugi put na području Virovitičko-podravske županije organizira Sajam poslova koji će se održati 13. ožujka u Virovitici.1 1236706739Hrvatski zavod za zapošljavanje Područna služba Virovitica po drugi put na području Virovitičko-podravske županije organizira Sajam poslova koji će se održati 13. ožujka u Virovitici.

Cilj Sajma poslova je omogućiti bolju usklađenost ponude i potražnje na regionalnom tržištu radne snage i povezati sve subjekte koji se bave problematikom zapošljavanja i gradnje karijere.

Sajam poslova će omogućiti svim nezaposlenim osobama, studentima, maturantima, osobama koje žele promijeniti posao, te osobama koje žele graditi svoju karijeru direktan i osoban kontakt s predstavnicima poslodavaca koji pospješuju gospodarstvo Županije, informiranje o potrebama poslodavaca i raspoloživim radnim mjestima, o mogućnostima obrazovanja i stipendiranja na području Virovitičko-podravske županije.

Nadalje, nezaposlene osobe, učenici i studenti će imati priliku istražiti mogućnosti koje nudi računalni  program »Moj izbor«. Sajam je zamišljen kao interaktivni susret gdje se na jednom mjestu može razgovarati s poslodavcima, ispuniti upitnik za posloprimce, saznati koja se znanja i vještine traže,  informirati se o mogućnostima obrazovanja i stipendiranja na području Virovitičko-podravske županije.

Na Sajmu biti će organiziran i okrugli stol na temu »Profesionalno usmjeravanje i stipendiranje na području Virovitičko-podravske županije« na kojem mogu sudjelovati svi zainteresirani sudionici i posjetitelji sajma.

Sajam poslova održati će se 13. ožujka 2009. u prostorijama Strukovne škole Virovitica, Vukovarska cesta 1. Trajanje sajma predviđeno je od 12:00 do 17:00 sati te će u tom periodu poslodavci na svojim info-pultevima pružati  informacije o svojim tvrtkama i slobodnim radnim mjestima.

12:00 Svečano otvorenje
13:00 Prezentacije poslodavaca za zapošljavanje u sezoni na moru
14:00 Okrugli stol na temu: „Profesionalno usmjeravanje i stipendiranje na području Virovitičko-podravske županije“
17:00 Završetak Sajma

Virovitičko-podravska županija

Virovitičko-podravska županija, Hrvatska gospodarska komora – Županijska komora Virovitica, Hrvatska obrtnička komora – Obrtnička komora Virovitičko-podravske županije, Vidra – Agencija za regionalni razvoj Virovitičko-podravske županije, Grad Virovitica, Grad Orahovica, Grad Slatina, Općina Pitomača, Visoka škola za menadžment u turizmu i informatici, Razvojna agencija Sjever – DAN i Pučko otvoreno učilište Slatina.

Radio Virovitica, Virovitički list i Virovitica.info

7 1236706776Nikola d.o.o.
Prajo & Co
Galeb mont d.o.o.
Beki d.o.o.
Flora Vtc d.o.o.
Pinus d.o.o.
Zagrebačka Banka, posl. Slatina
Metallon plastenici
Croming d.o.o.
Paneli Matasić d.o.o.
Enavigo d.o.o.
Prva stambena štebionica
Krovopokrivač Lukač
Opeco d.o.o.
Silosi d.o.o.
Ugostiteljski obrt Plavi Jadran
Zajednički obrt Zora
Tapetarija – Veličan
Dekra d.o.o.
Hrvatska Poštanska Banka d.d.
Solaris d.d., Šibenik
Istraturist Umag d.d.
Bloo d.o.o. Istra-Animationclub, Pula
„Srdela“, Poreč

Skip to content