U petak 29. siječnja ”Noć muzeja 2010”

Hrvatsko muzejsko društvo organizator je tradicionalne kulturne manifestacije “Noć muzeja 2010.” koja će ove godine biti održana u petak 29. siječnja. Noć muzeja održat će se u 75 hrvatskih muzeja, između ostalih i u Virovitici, raznim programima koji će započeti od 18 sati i trajati do 1:00 iza ponoći.
1 1264576140Hrvatsko muzejsko društvo organizator je tradicionalne kulturne manifestacije “Noć muzeja 2010.” koja će ove godine biti održana u petak 29. siječnja.
Noć muzeja održat će se u 75 hrvatskih muzeja, između ostalih i u Virovitici, raznim programima koji će započeti od 18 sati i trajati do 1:00 iza ponoći.

Te noći ulaz u muzeje bit će besplatan, a uz prezentaciju izvornih arheoloških suvenira za 19:30 sati predviđeno je i otvorenje izložbe ”Pivo, napitak bogova i pauka” i izložbe u stripu autora Mate Pejića u suradnji s portalom Pivnica net Nacrtaj mi krigl.
Nakon ovih događanja za 21.30 sati predviđen je i izniman glazbeni događaj kao što je koncert Rundek Cargo Tria – Darko Rundek, Dušan Vranić i Isabel, te će posjetitelji sigurno moći uživati u hitovima Haustora poput ”Moja prva ljuba”, ”Ena”, ”Ula ulala”…..
Ulaz na koncert je besplatan, uz obavijest posjetiteljima da podignu ulaznice u caffe baru Boom, Barcode caffeu i Gradskom muzeju Virovitica, a one koji su kupili ulaznicu da dođu u Gradski muzej zbog povrata novaca.

Skip to content