U petak 17. svibnja produženje radnog vremena ugostiteljskih objekata na području Grada Virovitice

Na temelju Odluke o  radnom vremenu ugostiteljskih objekata na području Grada Virovitice, pročišćeni tekst, («Službeni vjesnik» Grada Virovitice br. 10/12) Gradonačelnik može na zahtjev ugostitelja produžiti radno vrijeme za ugostiteljske objekte radi organiziranja prigodnih proslava (u dane božićnih i novogodišnjih blagdana, dane obilježavanja Dana grada Virovitice, svadbi, maturalnih zabava i sličnih događanja).

S obzirom na pristigle zahtjeve vezane za predstojeću proslavu maturanata tzv. „norijadu“, predlaže se Gradonačelniku  produženje radnog vremena za ugostiteljske objekte, da na dan sa 17. svibnja na 18. svibnja 2013. godine, radno vrijeme može trajati do 2.00 sata. Također se predlaže, da izvor glazbe na otvorenim i zatvorenim terasama ne smije biti nakon 24.00 sata, kako bi se izbjeglo remećenje noćnog mira za građane koji stanuju u neposrednoj blizini ugostiteljskih objekata.

Upravni odjel za gospodarstvo i razvoj izdat će rješenje o produžetku radnog vremena za navedeni dan za svaki pojedini ugostiteljski objekt, na temelju zahtjeva ugostitelja.

Skip to content