U Pejačevićevoj uskoro 46 novih parkirnih mjesta

Uskoro će biti riješen problem parkiranja i zaustavljanja pored Dječjeg vrtića Cvrčak u Pejačevićevoj ulici. Gradska tvrtka Poslovni park će kroz investiciju vrijednu oko 800.000,00 kuna (bez PDV-a) osigurati građanima 46 novih parkirnih mjesta.

Na novom gradilištu postavljeni su rubnjaci te je u tijeku nanošenje kamene podloge. Radove izvodi Kunkić d.o.o.

Buduće parkiralište u Pejačevićevo, uz direktora Poslovnog paka Matiju Mustača, obišao je gradonačelnik Ivica Kirin sa svojom zamjenicom Vlastom Honjek – Golinac.

Vrtic

U sklopu radova gradi se pristupna cesta, parkiralište, nogostup, rasvjeta i bit će postavljena komunalna oprema. Zbog sigurnosti djece, jedan će pravac biti jednosmjeran i to južni, dok će istočni biti dvosmjeran. Parkirališta uz vrtićku zgradu bit će uzdužna te ćemo time omogućiti nesmetan izlaz stanarima Pejačevićeve 3, rekao je M. Mustač.

Inače, ova gradska tvrtka je prošle godine kroz investicije i održavanje u grad Viroviticu uložila 2,5 milijuna kuna, a isto toliko u planu je i ove godine. Nakon asfaltiranja parkirališta u Pejačevićevoj, u planu je izgradnja i asfaltiranje parkirališta u Masarykovoj ulici te u Ulici Ljudevita Gaja. (virovitica.hr, fotografije: M. Bašić i M. Rođak)

Skip to content