U OŠ Ivane Brlić Mažuranić otvoreni novouređeni sanitarni čvorovi

Gradonačelnik Virovitice Zvonko Kožnjak, u pratnji pročelnika zadruštvene djelatnosti, Marc Šojata, posjetio je danas Osnovnu školuIvane Brlić Mažuranić gdje je u nazočnosti ravnatelja škole, prof.Josipa Strmečkog, djelatnika škole i njezinih učenika, nazočio puštanju na korištenjenovouređenih sanitarnih čvorova u prizemlju i na katu škole. Radove jeizvela virovitička tvrtka ‘Domogradnja’, a grad je za te potrebe,tijekom dvije godine (2006. i 2007.) izdvojio 360.000 kuna, a škola70.000 kuna.Gradonačelnik Virovitice Zvonko Kožnjak, u pratnji pročelnika za društvene djelatnosti, Marc Šojata, posjetio je danas Osnovnu školu Ivane Brlić Mažuranić gdje je u nazočnosti ravnatelja škole, prof. Josipa Strmečkog, djelatnika škole i njezinih učenika, nazočio puštanju na korištenje
novouređenih sanitarnih čvorova u prizemlju i na katu škole. Radove je izvela virovitička tvrtka ‘Domogradnja’, a grad je za te potrebe, tijekom dvije godine (2006. i 2007.) izdvojio 360.000 kuna, a škola 70.000 kuna.

Ravnatelj škole, prof. Josip Strmečki zahvalio je gradonačelniku Kožnjaku na nesebičnoj pomoći, te naglasio, da je za vrijeme mandata bivšeg gradonačelnika Virovitice Ivice Kirina i sadašnjeg Zvonka Kožnjaka, Osnovna škola Ivane Brlić Mažuranić doživjela vlastiti preporod. Uređeno je pročelje škole, instalirani su novi prozori, uređeni školski hodnici, sanitarni čvor… a ove godine očekuje se i uređenje nadstrešnice autobusnog stajališta. (vo)

Skip to content