U nedjelju na HRT1 prije emisije Plodovi zemlje premijera TV spota 18. međunarodnog sajma gospodarstva, obrtništva i poljoprivrede Viroexpo

Objavljeno:

Podijeli:

Popularni sadržaj

viroexpo novi 1U nedjelju, 23. prosinca, na HRT1 prije emisije Plodovi zemlje premijerno će biti prikazan TV spot 18. međunarodnog sajma gospodarstva, obrtništva i poljoprivrede Viroexpo 2013. Spot je izradila tvrtka Novi studio iz Virovitice, trajanje spota je 10 sekundi, a sadrži kadrove najzanimljivijih događanja u sklopu sajma te sve potrebne informacije vezane uz nadolazeći 18. Viroexpo.

Podsjetimo, 18, međunarodni sajam gospodarstva, obrtništva i poljoprivrede Viroexpo 2013 održava se od 18. do 20. siječnja 2013. u Virovitici. Pokrovitelji 18. međunarodnog sajma gospodarstva, obrtništva i poljoprivrede, uz Vladu Republike Hrvatske kao generalnog pokrovitelja, su Ministarstvo poduzetništva i obrta te Ministarstvo poljoprivrede. Organizatori i pokrovitelji su: Virovitičko-podravska županija, Grad Virovitica, HGK – Županijska komora Virovitica, HOK – Obrtnička komora Virovitičko-podravske županije i Turistička zajednica Virovitčko-podravske županije. Tehnički realizator sajma je tvrtka Viroexpo d.o.o..

Broj izlagača koji se prijavljuju na 18. sajam Viroexpo iz dana u dan raste, a zainteresirani prijavnicu mogu preuzeti na službenoj Internet stranici www.viroexpo.hr, gdje je moguće ispuniti i online-prijavu ili se informirati na telefon 033/638-143. (www.vpz.hr)

Skip to content