U Mjesnom odboru Golo Brdo održan Zbor građana

U Mjesnom domu Golo Brdo jučer je održan zbor građana na kojem je odstrane predsjednika Mjesnog odbora i virovitičkog gradonačelnika ZvonkaKožnjaka dana informacija o izvršenim aktivnostima na području GologBrda. U drugom dijelu raspravljano je o predloženom programu i planurada u Mjesnom odboru za 2008. godinu i sredstvima koje je potrebnoosigurati za radove u Proračunu Grada Virovitice za sljedeću godinu.U Mjesnom domu Golo Brdo jučer je održan zbor građana na kojem je od strane predsjednika Mjesnog odbora i virovitičkog gradonačelnika Zvonka Kožnjaka dana informacija o izvršenim aktivnostima na području Golog Brda. U drugom dijelu raspravljano je o predloženom programu i planu rada u Mjesnom odboru za 2008. godinu i sredstvima koje je potrebno osigurati za radove u Proračunu Grada Virovitice za sljedeću godinu. Kao najznačajniji radovi koje treba izvršiti je rješavanje oborinskih voda kroz čišćenje i prokopavanje kanal, izgradnja ceste i postavljanje dječjeg igrališta. Istaknut je problem čišćenja snijega, pružnog prijelaza u Podgorju te izgradnja taložnice.

Vezano za izvršavanje predloženih radova, gradonačelnik je upoznao građanje sa izgradnjom kolektora koji je preduvjet za izgradnju kanalizacije u naseljima Golo Brdo, Podgorje i Sveti Đurađ. Do kraja 2007. godine izvršit će se prokop taložnice i uređenje kanala kod Križa. Izrada pružnog prijelaza u Podgorju počinje u roku od 7 dana, a dječja igrala su u fazi izrade te će sustavno biti postavljana po mjesnim odborima.

Građani Mjesnog odbora Golo Brdo pozvani su da sve svoje potrebe, zahtjeve i primjedbe prenesu Vijeću Mjesnog odbora i službenicima Grada Virovitice kako bi se svi problemi riješili u što bržem roku.

Skip to content