U jesen 2011. počinje s radom stručni studij Drvne tehnologije u Virovitici

Danas je u prostorijama Grada Virovitice održana 1. sjednica Povjerenstva za osnivanje stručnog studija Drvne tehnologije pri Visokoj školi za menadžment u turizmu i informatici u Virovitici. Na sjednici je između ostalog razmotren redoslijed radnji potrebnih za osnivanje Stručnog studija Drvne tehnologije pri Visokoj školi za menadžment u turizmu i informatici u Virovitici.1 1267048537Danas je u prostorijama Grada Virovitice održana 1. sjednica Povjerenstva za osnivanje stručnog studija Drvne tehnologije pri Visokoj školi za menadžment u turizmu i informatici u Virovitici. Na sjednici je između ostalog razmotren redoslijed radnji potrebnih za osnivanje Stručnog studija Drvne tehnologije pri Visokoj školi za menadžment u turizmu i informatici u Virovitici.

Kako nam je nakon sastanka rekao predsjednik Povjerenstva Ivan Kučan početak rada stručnog studija Drvne tehnologije predviđen je za jesen 2011. godine kako bi se u potpunosti osigurali svi uvjeti, te omogućio uz izvanredan, i redovan upis. Između ostalog istakao je i da virovitička Tehnička škola uz odlične kadrove posjeduje i najbolju opremu u Republici Hrvatskoj za razvoj jedne ustanove ovog tipa.

– Značajno je istaknuti i da je podrška ovoj školi stigla i iz naše najveće tvrtke virovitičkog TVIN-a što se ponajprije razlog što će škola raditi po Bolonjskom principu, tj 60% prakse i 40% teorije rekla je tom prigodom članica Povjerenstva Đurđica Aragović, te posebno naglasila da će se u međuvremenu poduzet sve kako bi se studij što bolje prezentirao potencijalnim studentima.

Skip to content