U javnim radovima ove godine čak 40 djelatnika

U Virovitici su jučer počeli javni radovi u kojima će se ove godine zaposliti 40 djelatnika. Program je to Grada Virovitice i Zavoda za zapošljavanje, Područne službe Virovitica, koji je jutros predstavljen u virovitičkoj Flori gdje su se okupili i radnici koji će narednih četiri mjeseca brinuti…1 1270627028U Virovitici su jučer počeli javni radovi u kojima će se ove godine zaposliti 40 djelatnika. Program je to Grada Virovitice i Zavoda za zapošljavanje, Područne službe Virovitica, koji je jutros predstavljen u virovitičkoj Flori gdje su se okupili i radnici koji će narednih četiri mjeseca brinuti o održavanju javnih površina. Tom prigodom gradonačelnik Grada Virovitice Ivica Kirin potpisao je i ugovore sa prvih 23 djelatnika

2 1270627028– Unaprijed se zahvaljujem svima koji će sudjelovati u ovom programu jer će upravo njihovim trudom grad izgledati još ljepše, ali i apeliram na sve naše sugrađane da se uključe u uređenje našeg grada uređenjem prostora ispred svojih kuća rekao je tom prigodom gradonačelnik Grada Virovitice Ivica Kirin, te istaknuo da će se ovom prigodom u početku zaposliti dvadeset tri osobe, a u konačnici čak četrdeset, što će tim ljudima osigurati mjesečna bruto primanja u iznosu od minimalno 2.814,00 kuna i u svakom slučaju predstavlja još jednu mjeru u smanjenju nezaposlenosti.

Direktor tvrtke Flora d.o.o. Željko Iharoš zahvalio je Gradu Virovitici na pomoći u uređenju Virovitice kroz rad javnih radova istaknuvši da će tvrtka Flora opremiti i osposobite nove djelatnike kako bi svoj posao mogli sigurno i stručno obaviti.

Skip to content