U idućoj godini jedan od kriterija za financiranje udruga bit će apliciranje na natječajima iz drugih izvora

Objavljeno:

Podijeli:

Popularni sadržaj

Danas je u prostorijama Grada Virovitice održan radni sastanak na temu: „Financiranje udruga s područja Grada Virovitice putem natječaja ministarstava, zaklada i poslovnih subjekata”.Danas je u prostorijama Grada Virovitice održan radni sastanak na temu: „Financiranje udruga s područja Grada Virovitice putem natječaja ministarstava, zaklada i poslovnih subjekata”.
Na sastanku je između ostalog istaknuto da je trenutno otvoreno niz natječaja: Ministarstva obitelji, branitelja i međugeneracijske solidarnosti (4 natječaja), Ministarstva znanosti, obrazovanja i športa (1 natječaj), Ministarstva zdravstva i socijalne skrbi (8 natječaja), Zaklade ADRIS, Hrvatske elektroprivrede, Donacije INA-e i Podravke.
Gradonačelnik Grada Virovitice Ivica Kirin izrazio je podršku svim udrugama koje se prijavljuju na natječaje drugih izvora financiranja i istakao kako će u sljedećoj godini za financiranje udruga iz Proračuna Grada Virovitice za 2011. jedan od kriterija biti aktivnost udruga u 2010. godini, tj. dokaz o sufinanciranju projekata iz drugih izvora ili potvrde o apliciranju na natječaje drugih izvora u 2010. Na kraju je naglasio da se svi natječaji koje objavljuju ministarstva, zaklade i poslovni subjekti nalaze se i web stranici Grada Virovitice u rubrici „Natječaji”, te da je na taj način Grad Virovitica znatno olakšao posao udrugama kako bi se na vrijeme mogli prijaviti na eventualne natječaje.

Skip to content