U HGK Županijskoj komori Virovitica održana konferencija za novinare uoči akcija „Kupujmo hrvatsko“ i „Vrijedne ruke“

Ivan Slamić, predsjednik HGK Županijske komore Virovitica, u prostorima ŽK Virovitica održao je konferenciju za novinare u svezi akcija „Kupujmo hrvatsko“ i „Vrijedne ruke“ koje će se održati u Virovitici, 18. lipnja 2011. godine, od 8,00 do 14,00 sati u Ulici Ferde Rusana u Virovitici. Na Akciji će sudjelovati ukupno 135 izlagača…1 1308030007Ivan Slamić, predsjednik HGK Županijske komore Virovitica, u prostorima ŽK Virovitica održao je konferenciju za novinare u svezi akcija „Kupujmo hrvatsko“ i „Vrijedne ruke“ koje će se održati u Virovitici, 18. lipnja 2011. godine, od 8,00 do 14,00 sati u Ulici Ferde Rusana u Virovitici. Na Akciji će sudjelovati ukupno 135 izlagača iz Republike Hrvatske, od čega je 42 izlagača s područja Virovitičko-podravske županije.Predsjednik Ivan Slamić, naglasio je da se u sinergiji i zajedničkim mjerama Vlade RH, Ministarstava, HGK i drugih značajnih čimbenika, može brendirati kvalitetan hrvatskih proizvod, osobito oni koje nose znakove Izvorno hrvatsko i Hrvatska kvaliteta, a koji dodjeljuje Hrvatska gospodarska komora.

– Kupnjom domaćih kvalitetnih proizvoda čuvaju se radna mjesta, te se razvija domaće gospodarstvo. Olako se gube tržišta, što je nedopustivo, a povratak tržišta je izuzetno delikatan i težak, te ga je moguće vratiti jedino s kvalitetnim proizvodima, kojih u Hrvatskoj ne nedostaje. Treba zajedničkim snagama i naporima donijeti promjene da budemo još bolji u industrijskoj proizvodnji kvalitetnih proizvoda i u predstavljanju takvih proizvoda na domaćem i svjetskom tržištu – naglasio je između ostalog predsjednik HGK ŽK Virovitica Ivan Slamić.

Svoje će proizvode, u subotu 18. lipnja, u središtu Virovitice, po promotivnim cijenama prodavati tvrtke i obrtnici iz Virovitičko-podravske županije i ostalih dijelova Hrvatske. Na akciji „Kupujmo hrvatsko” i „Vrijedne ruke” će biti nazočni uglednici iz gospodarskog, političkog, kulturnog i sportskog života Virovitičko-podravske županije i Hrvatske…

(www.vpz.hr)

Skip to content