U Gradskoj upravi održan sastanak vezan uz aktivnosti i planove novoosnovanog Atletskog kluba

Gradski pročelnici Kristijan Sabo i Alen Bjelica održali su sastanak s predsjednikom nedavno osnovanog Atletskog kluba Virovitica Goranom Tkalčecom te potpredsjednicom kluba Jasnom Mišnić-Rakijašić.

Tom prilikom govorilo se o potrebama kluba, a Goran Tkalčec i Jasna Mišnić-Rakijašić izrazili su zahvalu zbog uređenja atletske staze u krugu bivše vojarne. Staza je u funkciji od prošlog mjeseca, a u njeno uređenje Grad Virovitica je uložio oko 20 tisuća kuna.

Predstavnici kluba istaknuli su i potrebu izrade terena za skok u dalj, troskok, bacanje koplja i kugle, ali i osiguravanja prostorije koja bi djeci koja dolaze na trening služila kao svlačionica. Tom prilikom upoznati su i s idejnim projektom izrade Atletskog stadiona, koji je Grad Virovitica izradio ove godine, a koji predviđa najmanje šest staza, dok bi idealan broj bio osam.

Gradski pročelnici Kristijan Sabo i Alen Bjelica izrazili su zahvalnost zbog osnivanja Atletskog kluba jer djeca koja gravitiraju oko Virovitice više ne moraju putovati u Slatinu, Križevce ili Zagreb, već imaju priliku trenirati na domaćem terenu.

Skip to content