U Gradskoj knjižnici i čitaonici otvorena izložba fotografija – Događaji koji su obilježili 2010.

U organizaciji Hrvatskog novinarskog društva, a uz potporu Virovitičko-podravske županije, Grada Virovitice, Turističke zajednice Virovitičko-podravske županije, u Gradskoj knjižnici i čitaonici u Virovitici, predsjednik Skupštine Virovitičko-podravske županije Josip Novogradec, uz nazočnost između ostalih zamjenice gradonačelnika…1 1293779292U organizaciji Hrvatskog novinarskog društva, a uz potporu Virovitičko-podravske županije, Grada Virovitice, Turističke zajednice Virovitičko-podravske županije, u Gradskoj knjižnici i čitaonici u Virovitici, predsjednik Skupštine Virovitičko-podravske županije Josip Novogradec, uz nazočnost između ostalih zamjenice gradonačelnika Virovitice Željke Grahovac, zamjenika gradonačelnika Virovitice Ivana Sića, predsjednika ogranka Hrvatskog novinarskog društva Virovitičko-podravske županije Trpimira Markotića, ravnateljice Gradske knjižnice i čitaonice Virovitica Višnje Romaj, pročelnice Ureda gradonačelnika grada Virovitice Đurđe Aragović, otvorio je izložbu fotografija članova Hrvatskog novinarskog društva i novinara fotoreportera koji objavljuju u tiskanim medijima pod nazivom – „Događaji koji su obilježili 2010. godinu”.

2 1293779292Na izložbi je predstavljeno 38 fotografija od 13 autora dajući kratak presjek najznačajnijih događaja koji su se zbili u ovoj godini, u godini u kojoj se obilježava 100 godina novinarstva u Hrvatskoj. Osim toga, izložene su i stare novine koje govore o dugoj povijesti novinarstva u Virovitici.
Fotografije s prošlogodišnje izložbe „Događaji koji su obilježili 2009. godinu”, kao i prijašnjih godina poklonjeni su Gradskom muzeju Virovitica, a fotografije je preuzela ravnateljica Mihaela Kulej. Ovo je četvrta izložba ovog tipa, a prva je organizirana 2007. godine.

(www.vpz.hr/K.Toplak)

3 1293779292

Skip to content