U fokusu projektnog tima „5 do 12 za Dvorac“ marketinške aktivnosti, najavljena i izložba idejnih rješenja za mostove u Gradskom parku

Objavljeno:

Podijeli:

Popularni sadržaj

Nakon što je početkom srpnja ove godine tvrtka Hedom iz Zagreba započela s radovima na uređenju Dvorca Pejačević u Virovitici te nakon što su u rujnu tvrtke Radnik i Flora krenule s radovima na uređenju Gradskog parka, fokus projektnog tima Integriranog razvojnog programa „5 do 12 za Dvorac“ je na promociji sadržaja koje će ovo zdanje u središtu grada nuditi turistima i posjetiteljima.

Oko sadržaja marketinških aktivnosti budućeg Muzeja sa svojim prijedlozima uključili su se svi članovi tima, osobito Gradski muzej Virovitica te turističke zajednice Grada i Županije. Također, ideja je da se turistička ponuda grada poveže i s ostalim destinacijama na području naše županije kako bi se započela jedna uspješna priča kontinentalnog turizma.

Na sastanku projektnog tima najavljena je i izložba idejnih rješenja studenata Arhitektonskog fakulteta u Zagrebu za mostove u Gradskom parku. Naime, u sklopu projekta rekonstrukcije i uređenja, u parku će, između ostalog, biti uređeno i šest mostova, dva glavna te četiri bočna. Studenti će na izložbi, koja će biti otvorena 20. prosinca, ponuditi dvadesetak idejnih rješenja za četiri mosta. Ideja je da svaki most ima određenu temu te da budu vezani uz povijesni razvoj grada. Suradnja s Arhitektonskim fakultetom realizira se posredstvom Panonskog drvnog centra kompetencija. Nakon otvorenja, građani će izložbu moći posjetiti u virovitičkom Centru za kulturu. (virovitica.hr)

 

Skip to content