U Dječjem vrtiću Cvrčak organiziraju se radionice za roditelje

cvrčakDragi roditelji u dječjem vrtiću „Cvrčak“ Virovitica organiziraju se radionice za roditelje “Rastimo zajedno” koje su nastale u sklopu UNICEF-ova programa za podršku roditeljima u prvim godinama života djeteta.

Radionice su osmišljene tako da pomognu roditeljima pronaći odgovore na njihova pitanja i dileme u odgoju djece do četvrte godine jer iako je biti roditelj oduvijek bilo lijepo, važno, naporno i odgovorno, roditeljstvo nikad nije bilo složenije ni pod većim pritiscima nego danas. Zbog toga u današnje vrijeme uz prava djeteta, postoji i pravo roditelja na podršku koja im pripada jer su roditelji.

Ponekad je teško biti roditelj. Pitate se: Odgajam li dobro svoje dijete? Kako biti dosljedan roditelj? Jesam li prestrog roditelj? Hoću li razmaziti svoje dijete? Spavanje? Jelo? Zašto me ne sluša? 

Radionice vode educirane voditeljice. U našem vrtiću to su:

  • Ana Tomac, pedagoginja
  • Sandra Moslavac, odgojiteljica
  • Magdalena Lipić, psihologinja

Pozivamo Vas da se informirate i prijavite na radionice. Prijaviti se možete kod odgojiteljica u skupinama Vašeg djeteta, nekoj od voditeljica radionica ili telefonom na 801 – 545. Prijave traju do petka, 27. rujna 2013. godine. Broj sudionika je ograničen, stoga se prijavite što ranije! Radionice su besplatne.

Prvi susret održat će se u četvrtak,  3.10. u 17:00 sati u novoj zgradi DV Cvrčak, Pejačevićeva 1.

Skip to content