U četvrtak se u Virovitici predstavlja zemlja partner Viroexpa 2009 – Bosna i Hercegovina

Objavljeno:

Podijeli:

Popularni sadržaj

Zemlja partner ovogodišnjeg 14. Međunarodnog sajma gospodarstva, obrtništva i poljoprivrede Viroexpo 2009, Bosna i Hercegovina, u četvrtak 22. siječnja, s početkom u 10 sati, predstaviti će se u Velikoj vijećnici Virovitičko-podravske županije.Zemlja partner ovogodišnjeg 14. Međunarodnog sajma gospodarstva, obrtništva i poljoprivrede Viroexpo 2009, Bosna i Hercegovina, u četvrtak 22. siječnja, s početkom u 10 sati, predstaviti će se u Velikoj vijećnici Virovitičko-podravske županije.

Na predstavljanju će uvažene goste iz Bosne i Hercegovine, koje će predvoditi Jago Lasić, predsjednik gospodarske/privredne komore federacije BiH (održati će predavanje na temu Ekonomska međuzavisnost BIH i Republike Hrvatske), pozdraviti župan Virovitičko-podravske županije i ujedno predsjednik Organizacijskoj odbora Viroexpo 2009 Tomislav Tolušić i član Organizacijskog odbora i gradonačelnik Virovitice Ivica Kirin.

Na predstavljanju Bosne i Hercegovine, Milan Vanđura, tajnik Hrvatske gospodarske komore – Županijska komore Virovitica, prezentirati će  Vanjskotrgovinsku razmjenu Virovitičko-podravske županije i Bosne i Hercegovine. Osim toga, biti će govora i o turizmu u Bosni i Hercegovini.

Skip to content