U četvrtak 13. kolovoza Svečana sjednica Gradskog vijeća Grada Virovitice

Objavljeno:

Podijeli:

Popularni sadržaj

U okviru proslave Dana grada, blagdana sv. Roka u četvrtak, 13. kolovoza, u Kazalištu Virovitica s početkom u 11 sati održat će se svečana sjednica Gradskog vijeća Virovitice u okviru koje će se zaslužnim građanima, institucijama i udrugama uručiti javna gradska priznanja.

Zlatna plaketa „Grb Grada Virovitice“ za životno djelo mr. sc. Zvonku Laškarinu poshumno će biti uručena članovima njegove najuže obitelji.

Zlatna plaketa Grada Virovitice dodjeljuje se dr. Ani Bajer-Feketić – za iznimnu humanost u radu i doprinos iz područja zdravstva i tvrtki Brana d.o.o. Virovitica – za izniman doprinos i postignuća iz područja gospodarstva

Zahvalnice Grada Virovitice dodijelit će se Vilimu Kopferu – za izniman doprinos u obrtništvu, Ivanu Muheku – za izniman doprinos u razvoju i promociji lovstva, fra Celestinu Čakariću – za izniman doprinos u duhovnom i humanitarnom radu, Dobrovoljnom vatrogasnom društvu Virovitica – povodom 140-te obljetnice rada i Miji Pavelku i Drašku Zidaru – za 25 godina neprekidnog emitiranja emisije „Mikeš i Prco“ i očuvanja tradicije jezika i običaja Virovitice

Prije svečane sjednice Gradskog vijeća gradonačelnik Virovitice Ivica Kirin zajedno sa svojim suradnicima, predstavnicima županije, udruga proisteklih iz Domovinskog rata, polaganjem vijenaca i paljenjem svijeća kraj Spomen-obilježja na Gradskom groblju u 9.00 sati odat će počast poginulim hrvatskim braniteljima.

Skip to content