Tvrtki Contorte izdana građevinska dozvola za gradnju hale za montažu, odlaganje i distribuciju namještaja u Poduzetničkoj zoni I u Virovitici

Objavljeno:

Podijeli:

Popularni sadržaj

Upravni odjel za prostorno uređenje i gradnju Grada Virovitice izdao je građevinsku dozvolu tvrtki Contorte d.o.o. iz Virovitice za građenje poslovne zgrade – proizvodne hale za montažu, odlaganje i distribuciju gotovog namještaja. Hala od čak 4194 m2 (3305 m2 u prizemlju i 889 m2 na katu) gradit će se u Poduzetničkoj zoni I u Virovitici na prostoru bivše Virovitičanke.

Podsjetimo direktor tvrtke Contorte d.o.o., Hrvoje Vampovac, predstavio je u sklopu sajma Viroexpo projekt proizvodnog pogona finalizacije proizvodnje drveta odnosno namještaja. Prema riječima direktora Vampovca tvrtka će raditi na prostoru bivše Virovitičanke i radi se o ulaganju od 6 milijuna eura, a do sada je zaposleno tridesetak radnika dok je u konačnici planirano zapošljavanje čak 150 novih djelatnika, uglavnom drvnih tehničara i stolara, ali i visokoobrazovane kadrove za poslove prodaje, nabave, kadrovsku službu i financije.

contorte 2contorte 3contorte 4

Skip to content