Tvrtka Proxima Herbs d.o.o. iz Gradine donirala Gradskom društvu Crvenog križa Virovitica pozamašnu količinu čaja kamilice

U vrijeme koje je označila globalna pandemija koronavirusa, Gradsko društvo Crvenog križa Virovitica na razne je načine uključeno u aktivnosti pomoći građanima. Na terenu je mnoštvo volontera i djelatnika koji nesebično daju svoj doprinos pomažući starijim i/ili nemoćnim građanima u obavljanju nužnih životnih potreba kao što je nabavka namirnica. To je prepoznao i vlasnik tvrtke Proxima Herbs d.o.o. iz Gradine Tomislav Sabolić koji je odlučio humanitarno sudjelovati donacijom od čak 9,500 kutija čaja kamilice za potrebe Gradskog društva Crvenog križa Virovitica naglasivši kako mu je zadovoljstvo što može na bilo koji način doprinijeti zajednici.

Ravnateljica GDCK Virovitica Željka Grahovac zahvalila je tvrtki Proxima Herbs i gospodinu Tomislavu Saboliću na nesebičnom doprinosu i istaknula kako će se čajem krijepiti volonteri nakon obilazaka terena kao i svi potrebiti korisnici.

Ovu je gestu popratio i gradonačelnik Ivica Kirin koji je zahvalio, kako donatoru, tako i Gradskom društvu Crvenog križa na aktivnoj uključenosti u pomoć potrebitim građanima.  (virovitica.hr)

20200403 104323  20200403 100954 e1585909644625

 

 

Skip to content