Tvrtka PLIN VTC planira preseljenje u Poduzetničku zonu III.

Objavljeno:

Podijeli:

Popularni sadržaj

Trgovačko društvo PLIN VTC održalo je 27. sjednicu Skupštine na kojoj je, između ostalog, riječi bilo o preseljenju tvrtke u Poduzetničku zonu III. PLIN VTC se trenutno nalazi u Interpolaciji Palače Pejačević, a taj prostor planira kupiti tvrtka Poslovni park.
– Poslovni Park je u prostoru iznajmljenom od Grada Virovitice u Palači Pejačević, a pošto je povećao prihode i širi poslovanje, javlja se potreba za vlastitim prostorom. Na taj način više prostora će dobiti i naša Razvojna agencija VTA koja u skučenim uvjetima radi na velikom broju projekata koji će definirati budućnost ovog grada. Osim toga, Grad je osnovao i Službu za unutarnju reviziju, što smo bili dužni po Zakonu, a to također iziskuje dodatan prostor – rekao je gradonačelnik Virovitice Ivica Kirin.

Tvrtka Plin VTC ima svoje prostore u Zoni III koji zadovoljavaju njihove potrebe, a prema riječima gradonačelnika Kirina i direktora tvrtke Plin VTC Zvonka Kožnjaka, građani tu promjenu neće osjetiti jer će se računi i dalje plaćati na Gradskoj blagajni. Naposljetku, na ovaj će se način i uštedjeti jer će obje tvrtke biti u vlastitom prostoru te će na taj način smanjiti troškove.

Osim o prodaji poslovnog prostora u Interpolaciji Palače, riječi je bilo i o poduzetnim radnjama na otpisu nekadašnje zgrade Virkoma i Plina VTC u Rusanovoj ulici u Virovitici koja je u procesu denacionalizacije vraćena starim vlasnicima. Na skupštini je donesena i Odluka o odabiru revizora financijskih izvješća za 2017. godinu, a to je tvrtka Revizor Virovitica.

Sjednici su, uz direktora tvrtke Zvonka Kožnjaka, nazočili gradonačelnik Virovitice Ivica Kirin te načelnici općina Lukač, Suhopolje i Špišić Bukovica: Đuro Bukvić, Siniša Horvat i Hrvoje Miler.

Skip to content