Tvrtka Beki d.o.o. ishodila rješenje za građenje proizvodne hale u Poduzetničkoj zoni III

Tvrtka Beki d.o.o. zastupana po direktoru Ajredinu Abdiovskom ishodila je od Upravnog odjela za prostorno uređenje i gradnju Grada Virovitice rješenje za građenje kojim se odobrava građenje proizvodne hale za proizvodnju kožne obuće u Virovitici, u  Poduzetničkoj zoni III….1 1306395813Tvrtka Beki d.o.o. zastupana po direktoru Ajredinu Abdiovskom ishodila je od Upravnog odjela za prostorno uređenje i gradnju Grada Virovitice rješenje za građenje kojim se odobrava građenje proizvodne hale za proizvodnju kožne obuće u Virovitici, u  Poduzetničkoj zoni III.

Gospodarski kompleks će se prostirati na parceli od 10.208,00 m² sa više od 3.700,00 m² prostora unutar kojeg će se na etažama prizemlja i kata smjestiti upravni dio i prateći pomoćni prostori te pogon u kojem će se proizvoditi najpoznatiji međunarodni brandovi kožnih cipela između ostalih i Melluso (Italija) sa vrlo atraktivnom modernom ženskom obućom.

Cjelokupni investicijski projekt će po njegovoj izvedbi omogućiti daljnje uspješno gospodarsko razvijanje grada Virovitice, te što je još bitnije smanjenje stope nezaposlenosti kroz zapošljavanje većeg broja djelatnika kako za potrebe samog proizvodnog pogona, tako i u njegovom upravnom dijelu. Tvrtka sada radi u prostorima bivše tvrtke“Ukus“ i ima 70 zaposlenih, sve što proizvede namijenjeno je za izvoz, a nakon izgradnje hale planira imati 150 zaposlenih djelatnika.   

Skip to content