Tvornica šećera Viro certificirana je za norme ISO 9001:2008, ISO 22000:2005 i ISO 14001:2004

Objavljeno:

Podijeli:

Popularni sadržaj

Tvornica šećera Viro nedavno je uspješno prošla proces certifikacije od strane certifikacijske kuće SGS Adriatica za norme ISO 9001:2008, ISO 22000:2005 i ISO 14001:2004 za proizvodnju i prodaju šećera. Norme su uvedene u cilju osiguranja kvalitete, sigurnosti hrane i zaštite okoliša….Tvornica šećera Viro nedavno je uspješno prošla proces certifikacije od strane certifikacijske kuće SGS Adriatica za norme ISO 9001:2008, ISO 22000:2005 i ISO 14001:2004 za proizvodnju i prodaju šećera.

Norme su uvedene u cilju osiguranja kvalitete, sigurnosti hrane i zaštite okoliša.- Kao najuspješnija velika tvrtka u Virovitičko-podravskoj županiji, Viro tvornica šećera ima veliki utjecaj na agrarnu proizvodnju i jačanje gospodarstva, ali istovremeno i na podizanje standarda proizvodnje.

Stalnim ulaganjima u modernizaciju opreme povećavamo učinkovitost proizvodnje i kvalitetu proizvoda te smanjujemo utjecaj na okoliš. Uspjeh naših nastojanja dokazuju brojni certifikati, kao i visok udio šećera koji izvozimo na zahtjevno europsko tržište – izjavio je predsjednik Uprave Vira Željko Zadro.

Nakon što je u srpnju prošle godine donesena Odluka o provedbi politike kvalitete, sigurnosti hrane i zaštite okoliša prema navedenim ISO normama, imenovan je tim za uvođenje i implementaciju sustava te je proveden niz aktivnosti, od pripreme dokumentacije u skladu sa zahtjevima normi do potrebnih ulaganja u tvornicu i okoliš. Osim toga, svi zaposlenici prošli su edukaciju kako bi uspješno provodili zahtjeve navedenih normi.

Skip to content