«TVIN« I «PAN PARKET« izlagali na 9. Expokos-u, međunarodnom sajmu u Prištini, Kosovo

Objavljeno:

Podijeli:

Popularni sadržaj

U Prištini su se, po prvi put, nakon osamostaljenja Kosova, organizirano skupno predstavile 21 tvrtka iz Hrvatske, u zajedničkoj organizaciji Središnjice Hrvatske gospodarske komore, Sektora za trgovinu i industriju…U Prištini su se, po prvi put, nakon osamostaljenja Kosova, organizirano skupno predstavile 21 tvrtka iz Hrvatske, u zajedničkoj organizaciji Središnjice Hrvatske gospodarske komore, Sektora za trgovinu i industriju, te Županijskih komora Bjelovar i Virovitica. Na sajmu je ukupno izlagalo 509 izlagača.

Iz Virovitičko-podravske županije, predstavile su se dvije tvrtke: «TVIN« iz Virovitice, multimedijalnom prezentacijom i promo materijalima, a «Pan Parket« iz Čačinaca sa cjelokupnim proizvodnim asortimanom panel parketa, za koje je iskazan najveći interes od svih hrvatskih izlagača.

Izaslanstvo HGK je vodilo razgovore o mogućnosti proširenja vanjskotrgovinske razmjene s Kosovom, u Privrednoj komori Kosova sa predsjednikom Safetom Gerxhaliu i suradnicima, u Predstavništvu HGK na Kosovu sa Ilirjanom Šehu direktoricom i suradnicima, te u Veleposlanstvu RH u Prištini s Sinišom Ivanec, drugim tajnikom i Majom Domišljanović, atašeom.

Ujedno se razgovaralo o mogućnosti promocije hrvatskog gospodarstva na Kosovu i gospodarstva Kosova na sajmovima «VIROEXPO« u Virovitici i u Gudovcu.

Skip to content