Objavljeno:

Podijeli:

Slične objave

Turističkoj zajednici Grada Virovitice odobrena dva projekta

Popularni sadržaj

turističkaTuristička zajednica Grada Virovitice kandidirala je dva projekta na Javni poziv Hrvatske turističke zajednice za dodjeljivanje potpora na turistički nerazvijenim područjima.

U sklopu definiranih programa u okviru natječaja, odabran je Program razvoja i unapređenja turističke ponude destinacije- nabava opreme i rekvizita za održavanje manifestacija, u cilju nabave opreme za podizanje kvalitete održavanja manifestacija u gradu Virovitici. Prijavljeni su sljedeći projekti:

  1. Projekt nabave montažno-demontažne pozornice i rasklopnih stolica; kojem je cilj podizanje kvalitete organizacije i održavanja manifestacija u gradu Virovitici
  2. Projekt nabave drvenih tradicijskih virovitičkih kućica, u kojem je cilj nabaviti drvene kućice izgrađene u tradicionalnom stilu, a iste bi imale uslužno-promotivnu funkciju te bi doprinijele unapređenju turističke ponude grada Virovitice.

 

Za navedene projekte, Turističkoj zajednici Grada Virovitice odobreno je 55.000,00 kuna, a projekti su napisani u suradnji s Razvojnom agencijom VTA.

Skip to content